Transport si retururi


Livrare și Retur

Livrare

Produsele comercializate de către BroMark.ro sunt livrate folosind serviciile de curierat rapid.
Termenul de livrare este de 24-48 ore, în funcție de destinația fiecărui colet.
Pentru comenzile efectuate până în ora 17:00, livrarea se va efectua a doua zi.
Toate produsele sunt noi și livrate în ambalajul original al producătorului.
Comenzile cu valoare mai mare de 150 lei beneficiază de livrare gratuită.
Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mică de 150 lei este de 16 lei.
Valoarea totală a transportului va fi afișată în coșul de cumpărături înainte de plasarea comenzii.


Retur

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanță Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a va retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la dată la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, altă decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor/ a ultimului produs. 

Pentru a va exercită dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail la bromarketingactiv@gmail.com

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, exclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la dată la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract.

Vom efectua această rambursare folosind ordinul de plata > plata într-un cont IBAN indicat de dvs., inclusiv numele complet al titularului ; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

 

Produsele returnate nu trebuie să aibă urme de folosință, uzură, mătuire, deteriorări mecanice și trebuie să aibă ambalajul original complet și toate accesoriile incluse.
Produsele returnate care prezintă urme de folosință, uzură, mătuire, deteriorări mecanice sau cu ambalajul original deteriorat/ incomplet și cu accesoriile originale lipsa sau deteriorate 
VOR FI VERIFICATE ȘI ANALIZATE URMÂND A SE STABILI O TAXA DE RETUR ÎN COANTUM DE 10% PÂNĂ 50% DIN VALOAREA PRODUSULUI COMENZII (FĂRĂ TAXA DE TRANSPORT) în funcție de gradul de deteriorare / uzură.

Produsele care se doresc a fi returnate nu trebuie să fi suferit nici un fel de intervenție în service.

Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje atrag refuzul de returnare al produselor.

Prin solicitarea returului, clientul declară că a luat la cunoștință condițiile prezentului regulament și este de acord în totalitate.

 

Expediați produsele la adresa Cartierul Broșteni, Bloc M11,Buzău (BroMarketing Activ SRL.)  fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la dată la care ne-ați comunicat retragerea.

Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul integral al returnării produselor.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

 

Produse nereturnabile:

Produse achiziționate cu discount din cauza unor defecte estetice.

Produse cărora le-a fost modificat sistemul de operare.

Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă (ex.: căști audio) şi care au fost desigilate de consumator.

Servicii (instalare, abonamente de date, extragarantie, transport contra cost, etc).

Software descărcat online.